AKTUALNO

header1

benkovac side1.1

benkovac side1.2

benkovac side1.4

benkovac side1.6

Zelena energetska zadruga organizira edukacije za mlade i nezaposlene s područja Zadarske županije

Kako unaprijediti svoja stručna znanja, istovremeno raditi na smanjenju troškova za energiju, promovirati energetsku učinkovitost i pri tome zaraditi?

Nastavno na uspješno provedene edukacije u Karlovcu, Sisku i Velikoj Gorici odgovore na ova pitanja imaju priliku doznati mladi i nezaposleni s područja Zadarske županije, koji se prijave na besplatni i verificirani program usavršavanja „Savjetnici za učinkovitu potrošnju energije u kućanstvima“.

Program je namijenjen mladim i nezaposlenim osobama sa završenom minimalno četverogodišnjom srednjom školom strojarske, elektrotehničke ili građevinske struke.

Ako se prijaviš, kroz teorijsku i praktičnu nastavu naučiti ćeš:

• Kako prepoznati gdje se troši energija i napraviti osnovni energetski pregled
• Kako prepoznati energetske i novčane uštede u kućanstvu
• Kako koristiti aplikaciju za izračunavanje ušteda
• Kako analizirati podatke o potrošnji i predložiti najbolje mjere za uštede energije i vode
• Osnove poduzetništva i kako pokrenuti vlastiti biznis.

Edukacija će se održati u ožujku 2018. u Zadru. Prijaviti se možete putem linka https://goo.gl/LxKGa2, a za više informacija možete se obratiti na contact@zez.coop ili putem kontakata u nastavku objave.

„Dio je to projekta Dobra energija u društvenom poduzetništvu, kojim Zelena energetska zadruga s partnerom Obrtničkim učilištem u Zagrebu, radi na razvoju zelenog energetskog poduzetništva kroz edukaciju mladih i podršku u osmišljavanju novih poslovnih modela koji uključuju njihovo zapošljavanje“, rekao je Zoran Kordić, upravitelj Zadruge i voditelj projekta te dodao: „Pridruži nam se i budi dio dobre energije!“. Kao energetski savjetnik možeš se zaposliti kroz program javnih radova u svojoj lokalnoj zajednici, savjetovati svoje najbliže i u susjedstvu kako mogu promijeniti svoje navike i plaćati manje račune za energiju, pronaći potencijalne zelene projekte u svojoj lokalnoj zajednici ili iskoristiti stečeno znanje iz poduzetništva i pokrenuti svoj biznis.

Projekt “Dobra energija u društvenom poduzetništvu” u vrijednosti 543.206,64 kn u 100% iznosu sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa ''Učinkoviti ljudski potencijali'' 2014.-2020, te je nastavak uspješno provedene edukacije „Energetski savjetnici za energetski siromašna kućanstva“ koja se 2015. provodila u Koprivničko- križevačkoj županiji.

Informacije o projektu

Priopćenje

 

Error: No articles to display

grb benkovac

0°C

Djelimično oblačno

Vlažnost 69%

Vjetar: 33.80 km/h

tz benkovac znak 1    bubamara logo


logo

 

 

Izrada i održavanje: Meridies web design

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA