AKTUALNO

 

 

 

 

 

 E - SAVJETOVANJE

header1

benkovac side1.1

benkovac side1.2

benkovac side1.4

benkovac side1.6

Vukšić će zapaliti svijeće za Vukovar i Škabrnju

Povodom Dana sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje, Mjesni odbor Vukšić četvrtu godinu za redom organizira akciju  "Moje svijetlo za moj Vukovar i Škabrnju ". Svijeće će se zapaliti kod crkve sv. Kate u nedjelju 18. studenog 2018. u 17 sati pod nazivom  „Zapali i ti jednu svijeću i pomoli se.... „

Vukšić se priključuje ideji „ZVON za Vukovar„ gdje će 18.studenog točno u 18 sati i 11 minuta zvoniti zvona sv.Kate i sv. Mihovila u Vukšiću u znak sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

„ZVON za Vukovar“, je ideja da svake godine 18. studenog u točno 18 sati i 11 minuta zvona svake crkve u Hrvatskoj zazvone u znak sjećanja na žrtvu Vukovara, pozivajući na molitvu kako za žrtve zlodjela tako i za one koji su ih počinili.

Kako bi Zvon za Vukovar bio što snažniji i doista došao do srca i misli što više građana Republike Hrvatske, počevši od onih najmanjih do najstarijih, ali jednako tako i svih onih koji nisu u mogućnosti doći u Vukovar na taj dan, a žele sudjelovati u obilježavanju Dana sjećanja, ovime se može priključiti i sudjelovati u Danu sjećanja na žrtvu Vukovara. U crkvi sv Kate u Vukšiću zvonit će zvona točno u 18 sati i 11 minuta u znak sijećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje.

Error: No articles to display

grb benkovac

0°C

Djelimično oblačno

Vlažnost 69%

Vjetar: 33.80 km/h

tz benkovac znak 1    bubamara logo


logo

 

 

Izrada i održavanje: Meridies web design

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA