AKTUALNO

 

 

 

 

 

 E - SAVJETOVANJE

header1

benkovac side1.1

benkovac side1.2

benkovac side1.4

benkovac side1.6

Uvodna konferencija projekta „Nova znanja za EU projekte lokalnog razvoja“

U utorak, 16. listopada 2018. godine u 10,00 sati u Gradskoj knjižnici Benkovac održat će se početna konferencija provođenja projekta "Nova znanja za EU projekte lokalnog značaja".

Pučko otvoreno učilište počinje provoditi projekt „Nova znanja za EU projekte lokalnog razvoja“. Projekt u cijelosti financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda s ciljem poboljšanja zapošljivosti i perspektive nezaposlenih mladih osoba. POU Algebra kao nositelj projekt provodi u partnerstvu s Gradom Zadrom, Gradom Benkovcem i Agencijom za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA. Stjecanjem verificiranog programa obrazovanja navedena skupina pojedinaca može podići svoju konkurentnost na tržištu rada i mogućnosti zapošljavanja.

Projekt „Nova znanja za EU projekte lokalnog razvoja“ trajat će do listopada 2019. godine., a glavne aktivnosti projekta obuhvaćaju intervencije na tržištu rada jačanjem kapaciteta članova ciljne skupine za upravljanje razvojnim projektima, odnosno selekciju 42 mlade nezaposlene osobe i formiranje 2 obrazovne skupine (u Benkovcu i u Zadru), provedbu verificiranog programa obrazovanja „Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova“ s pravom upisa zvanja u e-radnu knjižicu, te razvojem i provedbom specijaliziranih radionica u području EU fondova sukladno rezultatima istraživanja potreba lokalnih dionika.

Nakon provedenih edukacija organizirat će se praksa u partnerskim organizacijama te će polaznici razvijati stvarne projekte za financiranje iz EU fondova pod mentorstvom predavača, te uz kontinuirano profesionalno usmjeravanje.  Aktivnosti edukacija i prakse će se odvijati u Benkovcu i Zadru, a mogu sudjelovati dugotrajno nezaposleni s područja čitave Županije (uz nadoknadu putnih troškova). Ukupna vrijednost projekta je 994.250,71 kn, a iznos bespovratnih sredstava 994.250,71 kn.

Algebra poziva pojedince s područja Benkovca i Zadra koji udovoljavaju uvjetima za besplatno pohađanje ovog obrazovnog programa da se što ranije prijave ispunjavanjem prijavnice na https://www.algebra.hr/o-algebri/nasi-projekti/nova-znanja-za-eu-projekte-lokalnog-razvoja/.

 

 

Error: No articles to display

grb benkovac

0°C

Djelimično oblačno

Vlažnost 69%

Vjetar: 33.80 km/h

tz benkovac znak 1    bubamara logo


logo

 

 

Izrada i održavanje: Meridies web design

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA