AKTUALNO

 

 

 

 

 

 E - SAVJETOVANJE

header1

benkovac side1.1

benkovac side1.2

benkovac side1.4

benkovac side1.6

Radionica o projektu građenja Recikilažnog dvorišta Grada Benkovca

Grad Benkovac - Upravni odjel za prostorno planiranje, zaštitu okoliša i razvoj organizira prvu radionicu u sklopu izgradnje reciklažnog dvorišta Grada Benkovca koja će se održati 5. studenoga 2018. godine u Gradskoj knjižnici Benkovac s početkom u 10 sati.

Teme radionice u svrhu upoznavanja stanovnika o važnosti odvojenog prikupljanja otpada i zaštite okoliša, te ulozi reciklažnog dvorišta u cjelovitom sustavu gospodarenja otpadom su:

 

  1. Zašto gospodariti otpadom
  2. Što možemo s otpadom
  3. Kamo s otpadom
  4. Vrste otpada 
  5. Rasprava


Grad Benkovac potpisao je 13. studenoga 2017. godine ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u sklopu Kohezijskog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020. godine za građenje reciklažnog dvorišta. U sklopu Elemenata projekta i proračuna planirane su informativno-obrazovne aktivnosti te održavanje radionica u svrhu upoznavanja stanovnika o važnosti odvojenog prikupljanja otpada i zaštite okoliša, te o ulozi reciklažnog dvorišta u cjelovitom gospodarenju otpadom. Slijedom toga, u prosincu 2017. godine s tvrtkom Alfa atest iz Splita sklopljen je Ugovor o organiziranju dvije radionice, jedna nakon izgradnje reciklažnog dvorišta u 2018. godini, a druga radionica u 2019. godini.

Error: No articles to display

grb benkovac

0°C

Djelimično oblačno

Vlažnost 69%

Vjetar: 33.80 km/h

tz benkovac znak 1    bubamara logo


logo

 

 

Izrada i održavanje: Meridies web design

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA