AKTUALNO

 

 

 

 

 

 E - SAVJETOVANJE

header1

benkovac side1.1

benkovac side1.2

benkovac side1.4

benkovac side1.6

Poziv na Uvodnu konferenciju projekta "Nauči, usavrši, pokreni"

U sklopu projekta Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina ˝Nauči, usavrši, pokreni˝, u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., u ponedjeljak, 15. listopada 2018. godine u prostorijama Gradske knjižnice Benkovac s početkom u 12,00 sati održat će se Uvodna konferencija projekta ˝Nauči, usavrši, pokreni˝.

Grad Benkovac je sklopio Ugovor o dodijeli bespovratnih sredstava s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku te Hrvatskim zavodom za zapošljavanje.

Projektom se želi povećati mogućnost za zaposlenje, umanjiti rizik od socijalne isključenosti i siromaštva marginaliziranih skupina.

Projekt doprinosi razvoju ljudskih potencijala kroz razvoj interpersonalnih vještina i diverzificiranih znanja kod 30 dugotrajno nezaposlenih osoba iznad 30 godina.

Područje provedbe projekta je Grad Benkovac, te susjedno administrativno i geo-prometno gravitirajućih općina (općina Lišane Ostrovičke, Općina Polača, Općina Stankovci).

Error: No articles to display

grb benkovac

0°C

Djelimično oblačno

Vlažnost 69%

Vjetar: 33.80 km/h

tz benkovac znak 1    bubamara logo


logo

 

 

Izrada i održavanje: Meridies web design

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA