AKTUALNO

 

 

 

 

 

 E - SAVJETOVANJE

header1

benkovac side1.1

benkovac side1.2

benkovac side1.4

benkovac side1.6

Obilježavanje Dana državnosti u Benkovcu

U ponedjeljak 25. lipnja 2018. godine povodom Dana državnosti, na Trgu dr. Franje Tuđmana s početkom u 11,00 sati položit će se vijenci i zapaliti svijeće za poginule hrvatske branitelje.

Tim povodom, vijence će položiti i članovi Udruge ratnih veterana 9.gbr. „Vukovi“ Podružnica Benkovac kao i članovi 15-tak braniteljskih udruga s područja RH.

A već tradicionalno, Grad Benkovac i Turistička zajednica Grada Benkovca istoga dana s početkom u 1800 sati na Trgu Domovinske zahvalnosti u Benkovcu povodom Dana državnosti i Benkovačkog kulturnog ljeta organiziraju „Ravnokotarsku fišijadu“ – Benkovac 2018.

Riječ je o manifestaciji koja se u Benkovcu održava već 13 godina za redom, a okuplja najpoznatije ribolovce, kuhare i ostale ljubitelje ribljih specijaliteta iz cijele Hrvatske koji se natječu u pripremanju ribljeg paprikaša po domaćoj recepturi. Ove se godine prijavilo 40 ekipa.

Ravnokotarska fišijada iz godine u godinu opravdava svoje održavanje, odnosno stalan rast u veličini i značaju te dobroj i opuštenoj zabavi i druženju ljubitelja fiša.

 

Error: No articles to display

grb benkovac

0°C

Djelimično oblačno

Vlažnost 69%

Vjetar: 33.80 km/h

tz benkovac znak 1    bubamara logo


logo

 

 

Izrada i održavanje: Meridies web design

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA