AKTUALNO

 

 

 

 

 

 E - SAVJETOVANJE

header1

benkovac side1.1

benkovac side1.2

benkovac side1.4

benkovac side1.6

Kazališne predstave na Kaštelu

U nedjelju 08. srpnja 2018. godine u sklopu Benkovačkog kulturnog ljeta 2018. godine u Benkovac dolazi riječko kazalište Ri Teatar s dječjom predstavom „U laži su kratke noge“.

Tibor je dječak predškolske dobi koji ima bujnu maštu i voli izmišljati priče. Ali istina je čovjek s dugim nogama, a laž čovjek s kratkim nogama. Kad laž krene, istina će ju uvijek sustići. Tiborovi roditelji smislili su kako sustići Tiborove neistinite priče i podučiti ga da govori istinu. I jednoga dana kad se Tibor probudio oko njega je bio njegov izmišljeni svijet. Pojavio se ogroman leptir, krokosaur, grašak itd. Ali taj svijet, ma koliko bio poseban i lijep, uplašio je Tibora koji je odlučio da više nikada neće govoriti neistinu.

Predstava će se odigrati na pozornici Kaštela Benković s početkom u 20,30 sati.

U ponedjeljak, 09. srpnja 2018. na istoj pozornici riječko kazalište Ri Teatar predstavlja se s komedijom ˝Izvorno hrvacko˝. Predstava ˝Izvorno hrvacko˝ duhoviti je prikaz hrvatske zbilje danas, a publika će se smijati svemu onome što naizgled ne bi trebalo biti smiješno….ali jest. Ri Teatar je siguran da ima formulu za ˝umiranje od smijeha˝.

Malu, profesionalnu glumačku ekipu čine već iskusni glumci Bojan Lakoš, Tomislav Vičević, Jasna Jeličić, Tanja Pavlović i Frano Barunčić. Režiju potpisuje Bojan Lakoš, a scenografiju i tehničko vodstvo Igor Kondić.


Početak predstave je u 21,00 sat.

Error: No articles to display

grb benkovac

0°C

Djelimično oblačno

Vlažnost 69%

Vjetar: 33.80 km/h

tz benkovac znak 1    bubamara logo


logo

 

 

Izrada i održavanje: Meridies web design

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA