AKTUALNO

 

 

 

 

 

 E - SAVJETOVANJE

header1

benkovac side1.1

benkovac side1.2

benkovac side1.4

benkovac side1.6

Javna rasprava za UPU Kukalj

Javna rasprava o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja trgovačke zone Kukalj održat će se u vremenu od 14. rujna do 21. rujna 2018. godine organiziranjem javnog uvida i javnog izlaganja.

Javni uvid organizirat će se tijekom javne rasprave u zgradi gradske uprave u Benkovcu, Šetalište kneza Branimira 12 svaki radni dan u vremenu od 8.00 do 14.00 sati. Prijedlog Urbanističkog plana uređenja trgovačke zone Kukalj  stavlja se na javni uvid i na mrežnu stranicu Grada Benkovca www.benkovac.hr

Javno izlaganje o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja trgovačke zone Kukalj održat će se dana  19. rujna 2018. godine s početkom u 10.00 sati u multimedijalnoj dvorani gradske knjižnice u Benkovcu, Šetalište kneza Branimira 43.

Pisana očitovanja, prijedlozi i primjedbe na prijedlog Urbanističkog plana uređenja trgovačke zone Kukalj mogu se dostaviti Upravnom  odjelu za prostorno planiranje, zaštitu okoliša i razvoj Grada Benkovca, Šetalište kneza Branimira 12. zaključno sa 24. rujnom  2018. godine. Zainteresirani sudionici  u javnoj raspravi mogu sudjelovati na slijedeći način: postavljanjem pitanja na javnom izlaganju, davanjem prijedloga i primjedbi u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja i upućivanjem pisanih prijedloga.

Error: No articles to display

grb benkovac

0°C

Djelimično oblačno

Vlažnost 69%

Vjetar: 33.80 km/h

tz benkovac znak 1    bubamara logo


logo

 

 

Izrada i održavanje: Meridies web design

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA