AKTUALNO

 

 

 

 

 

 E - SAVJETOVANJE

header1

benkovac side1.1

benkovac side1.2

benkovac side1.4

benkovac side1.6

Javna rasprava o prijedlogu Odluke o stavljanju izvan snage DPU ''Baćini bajami''

Javna rasprava o Prijedlogu Odluke o stavljanju izvan snage Detaljnog plana uređenja Baćini bajami održat će se u vremenu od 16. studenoga do 23. studenoga 2018. godine organiziranjem javnog uvida i javnog izlaganja.

 

Javni uvid organizirat će se tijekom javne rasprave u zgradi Gradske uprave u Benkovcu, Šetalište kneza Branimira 12. svaki radni dan u vremenu od 8,00 do 14,00 sati. Prijedlog Odluke stavlja se na javni uvid i na internet stranicu Grada Benkovca www.benkovac.hr.

 

Javno izlaganje održat će se dana 21. studenoga 2018. godine s početkom u 10.00 sati u multimedijalnoj dvorani gradske knjižnice  u Benkovcu, Šetalište kneza Branimira 43.

 

Pisana očitovanja, prijedlozi i primjedbe na prijedlog Odluke mogu se dostaviti Upravnom odjelu za prostorno planiranje, zaštitu okoliša i razvoj Grada Benkovca, Šetalište kneza Branimira 12. zaključno s 23. studenim 2018. godine. Zainteresirani sudionici u javnoj raspravi mogu sudjelovati na sljedeći način: postavljanjem pitanja na javnom izlaganju, davanjem prijedloga i primjedbi u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja i upućivanjem pisanih prijedloga.

Error: No articles to display

grb benkovac

0°C

Djelimično oblačno

Vlažnost 69%

Vjetar: 33.80 km/h

tz benkovac znak 1    bubamara logo


logo

 

 

Izrada i održavanje: Meridies web design

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA