AKTUALNO

 

 

 

 

 

 E - SAVJETOVANJE

header1

benkovac side1.1

benkovac side1.2

benkovac side1.4

benkovac side1.6

Hagioterapijska tribina

Hagioterapijska tribina na temu Ovisnost – ubijanje ili uživanje održat će se u subotu 11. studenoga u 17.30 sati u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Benkovac uz slobodan ulaz.

U organizaciji Gradske knjižnice Benkovac i Hagioterapije Samobor, jednom mjesečno održava se hagioterapijska tribina u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Benkovac.

Za mjesec studeni hagioterpaijska tribina bit će na temu: Ovisnost – uživanje ili ubijanje? A među ostalima na tribini bit će brojna pitanja koja proizlaze iz tribine kao što su: Kako izaći iz onoga što mi odnosi život? Kako iznova biti slobodan? …

Predavač je Hagiosistentica Zrinka Šarić Marinović suradnica profesora Tomislava Ivančića, hagioasistetnica i evangelizatorica, a s hagioterapijom se susreće davne 2000. godine. Intenzivno školovanje u hagioterpaiji kreće s prvim međunarodnim studijem hagioterapije održanim 2009. godine u Zagrebu, a već 2012. godine osnovala je centar za hagioterapiju u Samoboru. Drži individaulane hagioterpije, tribine, redovite hagioterapijske susrete srijedom u Samoboru i seminare za evangelizaciju po Hrvatskoj i Europi.

Error: No articles to display

grb benkovac

0°C

Djelimično oblačno

Vlažnost 69%

Vjetar: 33.80 km/h

tz benkovac znak 1    bubamara logo


logo

 

 

Izrada i održavanje: Meridies web design

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA