AKTUALNO

 

 

 

 

 

 E - SAVJETOVANJE

header1

benkovac side1.1

benkovac side1.2

benkovac side1.4

benkovac side1.6

ZELENOM ČISTKOM OČIŠĆENA PARK ŠUMA- GLAVICA GRUBIĆ

ZELENOM ČISTKOM OČIŠĆENA PARK ŠUMA- GLAVICA GRUBIĆ

„Zelena čistka“ kao dio globalnog projekta „Let's do it“ naziv je ekološke akcije kojom je u petak, 14. rujna 2018. godine organizirano čišćenje park šume Glavice Grubić. Akciju koja se odvija na razini cijele Hrvatske  organizirao je Upravni odjel za prostorno planiranje,  zaštitu okoliša i razvoj poslove Grada Benkovca, a okupila je 50-ak sudionika. 

U njoj su sudjelovali djelatnici Grada Benkovca, Hrvatskih šuma, komunalnog poduzeća Benković, te pripadnici Hrvatske vojske koji su marljivo sakupljali otpad koji je narušavao taj prirodni okoliš. 

Kroz višesatno čišćenje i druženje, rezultati su na kraju i više nego vidljivi pa su sudionici akcije izrazili nadu da će takav lijep i čisti okoliš takav i ostati na zadovoljstvo svih stanovnika i posjetitelja grada Benkovca. 

Inače, akcija "Zelena čistka – Let's do it" okuplja aktivne građane i organizacije u najvećem volonterskom projektu u povijesti čovječanstva s ciljem rješavanja problema odlaganja otpada na lokalnoj i globalnoj razini. Globalna mreža okuplja 113 zemalja u kojima je angažirano oko 14,5 milijuna stanovnika. Promjenom navika svakog pojedinca, ali i organizacija je način da se očuvaju prirodne ljepote i dobra te osigura ljepša i zdravija budućnost.

Error: No articles to display

grb benkovac

0°C

Djelimično oblačno

Vlažnost 69%

Vjetar: 33.80 km/h

tz benkovac znak 1    bubamara logo


logo

 

 

Izrada i održavanje: Meridies web design

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA