AKTUALNO

header1

benkovac side1.1

benkovac side1.2

benkovac side1.4

benkovac side1.6

U Benkovcu počela predavanja Algebrinog programa obrazovanja „Nova znanja za EU projekte lokalnog razvoja“

U Benkovcu počela predavanja Algebrinog programa obrazovanja „Nova znanja za EU projekte lokalnog razvoja“ Istaknuto

U utorak, 04. prosinca 2018. godine počela su predavanja programa obrazovanja „Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova“, čime je započela prva faza edukacije za više od 40 nezaposlenih osoba u Zadru i Benkovcu.

U sljedećim fazama polaznici će moći pohađati niz specijaliziranih edukacija kao i stručnu praksu čime će steći iznimno vrijedna znanja u području pripreme i provedbe EU projekata. 

Prisutne polaznike i polaznice u Benkovcu uvodno su pozdravili ravnatelj Srednje škole Benkovac Josip Peran i Marija Bešlić ispred Upravnog odjela za prostorno planiranje, zaštitu okoliša i razvoj Grada Benkovca.  

Podsjetimo, projekt „Nova znanja za EU projekte lokalnog razvoja“ kojeg provodi Pučko otvoreno učilište Algebra u cijelosti financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda s ciljem poboljšanja zapošljivosti i perspektive nezaposlenih mladih osoba. POU Algebra kao nositelj projekt provodi u partnerstvu s Gradom Zadrom, Gradom Benkovcem i Agencijom za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA. Stjecanjem verificiranog programa obrazovanja navedena skupina pojedinaca može podići svoju konkurentnost na tržištu rada i mogućnosti zapošljavanja.

Error: No articles to display

grb benkovac

0°C

Djelimično oblačno

Vlažnost 69%

Vjetar: 33.80 km/h

tz benkovac znak 1    bubamara logo


logo

 

 

Izrada i održavanje: Meridies web design

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA