AKTUALNO

header1

benkovac side1.1

benkovac side1.2

benkovac side1.4

benkovac side1.6

300 navijača poziralo na milenijskoj fotografiji Danijel Subašić Forever

300 navijača poziralo na milenijskoj fotografiji Danijel Subašić Forever

U znak podrške hrvatskoj reprezentaciji pred utakmicu u četvrtfinalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji u kojoj će se Vatreni za prolaz u polufinale voditi nogometnu bitku protiv Baćuška, vodički umjetnik Šime Strikoman predvečer je u Zagradskom polju kod Zagrada i Raštevića napravio  632. Milenijsku fotografiju "Danijel Subašić Forever" u čast proslavljene zadarske hobotnice, nogometnog junaka SP u Rusiji prenosi https://www.zadarskilist.hr/clanci/06072018/fotogalerija-300-navijaca-poziralo-na-milenijskoj-fotografiji-danijel-subasic.


Organizaciju događanja su pomogli MO Zagrad, MO Raštević, Grad Benkovac i Šime Strikoman. Navijačke pjesme s megafonom predvodio je 7-godišnji Josip Ćumurdžić, dječak iz Benkovca

Na Zagradskom polju, nedaleko stotina metara od obiteljske kuće Danijelovog 63-godišnjeg oca Jove i godinu dana mlađe majke Boje u Zagradu, benkovačkom naselju u "nakovnju" Nadina i Raštevića, okupilo se oko 300 vatrenih hrvatskih navijača i štovatelja Danijela Subašića svih uzrasta iz Ravnih kotara i Bukovice. Među njima Danijelovi roditelji Jovo i Boja te braća Oliver i Milan.

Obučeni u vatrene boje sa zastavicama i kapama iscrtali su oblik vratara koji na svom dresu nosi poruku FOREVER, u spomen na tragično preminulog suigrača Hrvoja Ćustića.

Ovo nije prva zahvala i podrška našem nogometnom asu, hvaleći Vatrene i Subašića svestrani pjevač i komičar Luka Bulić je inspiriran pjesmom Petra Graše "Ko nam brani" nakon njegovih SF obrana u srazu s Danskom osmislio još jedan Bullhit: "Kad penal Suba brani, pucanja se okani. Hej dušo, Suba brani i Danci sad su vani". U izvedbi mu se pridružio i Saša Lozar.

Nogometna euforija i navijačko ludilo je na vrhuncu, približava se točci vrenja.

Svi jedva čekamo susret u Sočiju. Kvragu sve, mala Hrvatska ide na veliku Rusiju, četiri milijuna kontra 146 milijuna. U boj, u boj za narod svoj...

 

 

 

 

 

Error: No articles to display

grb benkovac

0°C

Djelimično oblačno

Vlažnost 69%

Vjetar: 33.80 km/h

tz benkovac znak 1    bubamara logo


logo

 

 

Izrada i održavanje: Meridies web design

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA