AKTUALNO

header1

benkovac side1.1

benkovac side1.2

benkovac side1.4

benkovac side1.6

2. Sajam udruga u Benkovcu

2. Sajam udruga u Benkovcu

 

U nedjelju 13. svibnja 2018. godine s početkom u 12 sati na Šetalištu kneza Branimira u Benkovcu održat će se 2. Sajam udruga u sklopu projekta „Volonterska šuma“.

Nakon uspješno održanog sajma u Poličniku gdje se javnosti predstavilo 11 udruga aktivnih na području Zadarske županije, na red je došao i Benkovac gdje će biti održan drugi od ukupno dva sajma udruga. U Benkovcu će se tako minimalno 10 udruga predstaviti ciljanim skupinama i javnosti.

Udruge će svojim promo i ostalim adekvatnim materijalima predstaviti svoj rad te će privući nove članove, volontere i donatore.

Sajam će se organizirati u sklopu projekta „Volonterska šuma“ kojeg financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u iznosu od 100% s ukupnim proračunom od 759.857,25 HRK.

Uz udrugu „Eko-Zadar“ kao nositelja projekta, na projektu kao partneri sudjeluju Srednja škola Obrovac, Udruga socijalnih radnika Zadar – Volonterski centar Zadar, Ekološka udruga Zrmanja i Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije – AGRRA.

Cilj projekta je povećati broj kvalitetnih i održivih volonterskih programa i programa školskog volontiranja i odgoja za volontiranje u slabije razvijenim dijelovima Zadarske županije (gradovi Obrovac i Benkovac te općine Novigrad, Posedarje i Poličnik).

 

Error: No articles to display

grb benkovac

0°C

Djelimično oblačno

Vlažnost 69%

Vjetar: 33.80 km/h

tz benkovac znak 1    bubamara logo


logo

 

 

Izrada i održavanje: Meridies web design

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA