AKTUALNO

 

 

 

 

 

 E - SAVJETOVANJE

header1

benkovac side1.1

benkovac side1.2

benkovac side1.4

benkovac side1.6

Održani radni sastanci tima za izradu razvojne strategije Grada Benkovca

Održani radni sastanci tima za izradu razvojne strategije Grada Benkovca

Na prvom sastanku Radne skupine okupljene za potrebe izrade Strategije razvoja Grada Benkovca 2018.-2023., koji se održao u Benkovcu, 15. listopada 2018. godine, prisustvovali su dionici iz javnog, privatnog i civilnog sektora. Sastanak je otvorila i vodila zamjenica gradonačelnika Grada Benkovca Paulina Kulaš dok je Mladen Vojković ispred WYG Savjetovanja d.o.o. govorio o važnosti održavanja redovitih sastanaka u sklopu razvijanja nove Strategije te je naglasio kako su isti prilika da se prodiskutiraju svi elementi koji čine sastavni dio ovog strateškog dokumenta. Na prvom se sastanku radne skupine razgovaralo o postojećoj društveno-ekonomskoj analizi stanja i dovršavanju SWOT analize.

Na drugom sastanku Radne skupine održanom 26. listopada 2018. godine predstavljeni su projekti koji su u provedbi i oni koji se pripremaju provesti, a predstavljeni su i zaključci SWOT analize.

Grad Benkovac ovim putem poziva sve zainteresirane dionike da dostavljaju svoje prijedloge projekata, koji će se provoditi i financirati ili sufinancirati javnim sredstvima, na obrascima dostupnim na našoj službenoj web i facebook stranici.

S obzirom na važnost ovog dokumenta molimo Vas da se uključite i date svoj doprinos budućem razvoju Grada Benkovca.

Error: No articles to display

grb benkovac

0°C

Djelimično oblačno

Vlažnost 69%

Vjetar: 33.80 km/h

tz benkovac znak 1    bubamara logo


logo

 

 

Izrada i održavanje: Meridies web design

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA