AKTUALNO

 

 

 

 

 

 

 


E - SAVJETOVANJE

benkovac side1.1

benkovac side1.2

benkovac side1.4

benkovac side1.6

Vinfest 2017.

Već osmu godinu za redom Grad Benkovac u petak, 7. srpnja 2017. godine s početkom u 2100 sat na Kaštelu „Benković“ u Benkovcu organizira „8. Festival vina sjeverne i srednje Dalmacije - Vinfest Benkovac 2017.“

Riječ je o manifestaciji koja se vrlo brzo afirmirala kao jedna od najkvalitetnijih dalmatinskih vinskih izložbi te predstavlja pravo osvježenje na hrvatskoj vinskoj sceni.

Cilj manifestacije je prezentacija i promocija vinarstva na području Grada Benkovca, odnosno sjeverne i srednje Dalmacije, na prostoru koji je tradicijski i geografski uz sve pogodnosti i potencijale predvodnik u proizvodnji vrhunskih vina u Zadarskoj županiji. 

Vinfest Benkovac više nije samo vinska priča Benkovca i Dalmacije, već polako postaje vinska priča čitave zemlje. U sklopu festivala organiziraju se i razna gastro događanja.
Sudeći po odazivima vinara i vinogradara kroz proteklih šest godina, organizatori Vinfesta uvjereni su u uspjeh i ovogodišnje manifestacije, što je od iznimnog značaja za benkovačko područje sa stoljetnom tradicijom vinarstva i vinogradarstva.

Error: No articles to display

grb benkovac

17°C

vjetrovit

Vlažnost 55%

Vjetar: 62.76 km/h

tz benkovac znak 1    bubamara logo


logo

 

 

Izrada i održavanje: Meridies web design

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA