AKTUALNO

benkovac side1.1

benkovac side1.2

benkovac side1.4

benkovac side1.6

Sjećanje na žrtve u Nadinu

Dana 19. studenog 2016. godine (subota) obilježava se 25. godišnjica stradanja hrvatskih branitelja i civila u Nadinu. Tim povodom Sveta misa zadušnica služit će se u crkvi Sv. Ante u Nadinu s početkom u 10,00 sati, a nakon koje će se u 11,00 sati na spomen obilježju položiti vijenci i zapaliti svijeće. Vijence će položiti članovi obitelji poginulih, predstavnici braniteljskih udruga, predstavnici Mjesnog odbora Nadin, predstavnici Grada Benkovca, Zadarske županije te Ministarstva hrvatskih branitelja. Nakon toga slijedi prigodni program. 

 

Protokol mimohoda

 

07,00 SATI …… OKUPLJANJE HODOČASNIKA IZ ZADRA U ŠKABRNJI

07,30 SATI …… OKUPLJANJE SVIH SUDIONIKA MIMOHODA NA TRGU dr.FRANJE TUĐMANA U BENKOVCU

08,00 SATI ……. POLAZAK MIMOHODA PREMA NADINU I ŠKABRNJI (polazak s Trga dr. Franje Tuđmana – ulicom Ante Starčevića – Šetalište kneza Branimira – kralja Tomislava – Zadarska prema Nadinu i Škabrnji)

10,00 SATI ........ SVETA MISA u crkvi Sv. Ante u Nadinu

11,00 SATI ……. DOLAZAK U NADIN (polaganje vijenaca i paljenje svijeća za poginule hrvatske branitelje i civile kod spomenika u NADINU)

11,30 SATI …… POLAZAK MIMOHODA ZA ŠKABRNJU

13,00 SATI …… DOLAZAK U ŠKABRNJU (polaganje vijenaca i paljenje svijeća za poginule hrvatske branitelje i civile kod spomenika u Nadinu)

13,45 SATI …… DOMJENAK I OSVJEŽENJE ZA SVE SUDIONIKE MIMOHODA

Error: No articles to display

grb benkovac

20°C

Većinom oblačno

Vlažnost 64%

Vjetar: 17.70 km/h

tz benkovac znak 1    bubamara logo


logo

 

 

Izrada i održavanje: Meridies web design