AKTUALNO

header1

benkovac side1.1

benkovac side1.2

benkovac side1.4

benkovac side1.6

Program prekogranične suradnje Italija-Hrvatska 2014.-2020.

Interreg Italija – Hrvatska je novi Program prekogranične suradnje između dviju zemalja u razdoblju 2014-2020,vrijednosti 237 milijuna eura, od kojih 201 milijun eura dolazi iz Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR)što ga čini, po financijskoj dotaciji, jednim od najznačajnijih programa prekogranične suradnje u Europi. Opći cilj Programa je povećanje konkurentnosti i zaposlenosti, očuvanje prirodnih resursa i upravljanja kulturnom baštinom, poboljšanje morskih i cestovnih prometnih veza promicanjem multimodalnosti.

Prvi set poziva za dostavu projektnih prijedloga predviđa iznos od 78 milijuna eura EFRR-a koji je stavljen na raspolaganje javnim i privatnim organizacijama te institucijama za provedbu projektnih aktivnosti koje pridonose razvoju programskog područja koje obuhvaća 8 hrvatskih županija i 25 talijanskih pokrajina.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU, u suradnji s Upravljačkim tijelom i Zajedničkim tajništvom Programa, organizira nacionalne info dane na području Republike Hrvatske koji će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pravovremene pripreme za prijavu na 1. poziv na dostavu projektnih prijedloga, tijekom slijedećih dana:

•    19. travnja 2017. godine u Pločama, s početkom u 11:00h u POU Ploče, Gračka 2, Ploče, dnevni red možete pogledati OVDJE.


•    20. travnja 2017. godine u Zadru, s početkom u 09:15h u IMPACT Centar, Put stanova bb, Zadar, dnevni red možete pogledati OVDJE.
Svečanost otvaranja područnih ureda Zadar i Dubrovnik Zajedničkog tajništva Programa od strane predstavnika MRRFEU-a, Stelle Arneri – ravnateljice Agencije za regionalni razvoj Republike Hrvatske, Silvije Majer - voditeljice Upravljačkog tijela Programa, Stipe Zrilića - župana Zadarske županije, održat će se neposredno prije nacionalnog info dana 20. travnja 2017. u  Zadru, s početkom u 9:15h.

•    21. travnja 2017. godine u Karlovcu, s početkom u 11:00huJU AQUATIKA – SLATKOVODNI AKVARIJ KARLOVAC, ulica Branka Čavlovića Čavleka 1A, Karlovac, dnevni red možete pogledati OVDJE

Online registraciju za nacionalne info dane, do popunjavanja kapaciteta, moguće je obaviti OVDJE.

Error: No articles to display

grb benkovac

17°C

vjetrovit

Vlažnost 49%

Vjetar: 64.37 km/h

tz benkovac znak 1    bubamara logo


logo

 

 

Izrada i održavanje: Meridies web design

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA