AKTUALNO

header1

benkovac side1.1

benkovac side1.2

benkovac side1.4

benkovac side1.6

Obavijest o Javnim raspravama za DPU Smilčić i DPU Gaj u Miranjama

Javne rasprave o Prijedlogu Odluke o stavljanju izvan snage Detaljnog plana uređenja Ograde Smilčić i Prijedlogu Odluke o stavljanju izvan snage Detaljnog plana uređenja Gaj u Miranjama održat će se od 15. veljače do 22. veljače 2018. godine organiziranjem javnog uvida i javnog izlaganja.
 
Javni uvidi organizirat će se tijekom javne rasprave u zgradi gradske uprave u Benkovcu, Šetalište kneza Branimira 12 svaki radni dan u vremenu od 8.00 do 14.00 sati. Prijedlog Odluke stavlja se na javni uvid i na internet stranicu Grada Benkovca www.benkovac.hr.

Javno izlaganje o Prijedlogu Odluke o stavljanju izvan snage Detaljnog plana uređenja Gaj u Miranjama održat će se 21. veljače 2018. godine s početkom u 10.00 sati u multimedijalnoj dvorani gradske knjižnice u Benkovcu, Šetalište kneza Branimira 43 dok će se javno izlaganje o stavljanju izvan snage Detaljnog plana uređenja Ograde Smilčić održati u 11,00 sati.


Pisana očitovanja, prijedlozi i primjedbe na prijedlog Odluke mogu se dostaviti Upravnom odjelu za prostorno planiranje, zaštitu okoliša i razvoj Grada Benkovca, Šetalište kneza Branimira 12. zaključno s 22. veljačom 2018. godine. Zainteresirani sudionici u javnoj raspravi mogu sudjelovati na sljedeći način: postavljanjem pitanja na javnom izlaganju, davanjem prijedloga i primjedbi u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja i upućivanjem pisanih prijedloga.

 

 

Error: No articles to display

grb benkovac

0°C

Djelimično oblačno

Vlažnost 69%

Vjetar: 33.80 km/h

tz benkovac znak 1    bubamara logo


logo

 

 

Izrada i održavanje: Meridies web design

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA