AKTUALNO

benkovac side1.1

benkovac side1.2

benkovac side1.4

benkovac side1.6

Ivana Plechinger u knjižnici

U utorak 29. studenoga u 19,30 sati u Gradskoj knjižnici Benkovac u sklopu projekta Drugi tjedan, književnik jedan održat će se književni susret s Ivanom Plechinger i predstaviti njezina knjiga „Ono što ostaje, uvijek ljubav je“ u kojoj nam se poznata glazbenica, pjevačica, skladateljica, televizijska i radijska voditeljica otkriva u jednom novom svijetlu.

Autorica će  nam dati dobra rješenja za osobni rast kroz vlastite primjere: otkrit će nam kako biti otvoren prema ljudima i događajima, i kako - unatoč teškim životnim trenucima i traumama - živjeti sada i ovdje u zahvalnosti i ljubavi, a ne u strahu.

Organizator književnog susreta je Gradska knjižnica Benkovac, a pokrovitelj Grad Benkovac, Zadarska županija i Ministarstvo kulture.

Stoga Vas Ivana Plechinger poziva na književni susret i predstavljanje knjige riječima: - „Moj put nakon svega ipak je put radosti i pokušat ću vas uvjeriti da smo na ovaj svijet došli s namjerom da se radujemo, samo što smo to negdje usput zaboravili... Ovo je moja priča, ali puno važnije … ispričat ću vam i vašu buduću radosnu priču. U njoj ćete naći upute kako s osmijehom kroz život bez obzira na situacije kroz koje prolazite“. – poručuje Ivana Plechinger.

Error: No articles to display

grb benkovac

20°C

Većinom oblačno

Vlažnost 64%

Vjetar: 17.70 km/h

tz benkovac znak 1    bubamara logo


logo

 

 

Izrada i održavanje: Meridies web design