AKTUALNO

benkovac side1.1

benkovac side1.2

benkovac side1.4

benkovac side1.6

Akcija i savjeti o zdravlju u Gradskoj knjižnici

U subotu, 11.veljače obilježava se Svjetski dan bolesnika!  Svrha obilježavanja ovog Dana je podizanje svijesti šire javnosti o potrebama bolesnika te težnja za stvaranjem bolje zdravstvene i društvene zaštite koja će svakom oboljelom omogućiti dostupnu i kvalitetnu zdravstvenu skrb.
Namjera ovog dana je prisjetiti se i zahvaliti svima onima koji skrbe o bolesnicima, a to su posebno zdravstveni  radnici i svi drugi koji svojim plemenitim radom brinu o potrebama bolesnih.
Tako će svoju skrb u povodu Svjetskog dana bolesnika ponovno iskazati i Služba Patronaže Radna jedinica Benkovac koja organizira posebnu akciju, u petak, 10. veljače u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice u Benkovcu, u vremenu od 10 do 12 sati.
Svim zainteresiranim građanima koji se priključe akciji bit će na raspolaganju Savjetovalište uključivo za sve vrste zdravstvenih problema, važne stručne naputke o problemima s tlakom, dijabetesom, a bit će organizirano i mjerenje tlaka i šećera u krvi. Spominjući se Papine poruke kako je svaki bolesnik ljudsko biće te se tako prema njemu treba i odnositi, Služba Patronaže RJ Benkovac poziva na akciju, uz korisne savjete i nova saznanja, zajednički obilježimo Svjetski dan bolesnika.

Error: No articles to display

grb benkovac

22°C

Sunčano

Vlažnost 37%

Vjetar: 35.40 km/h

tz benkovac znak 1    bubamara logo


logo

 

 

Izrada i održavanje: Meridies web design

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA