AKTUALNO

benkovac side1.1

benkovac side1.2

benkovac side1.4

benkovac side1.6

3. festival češnjaka

„Revitalizacija autohtonih sorti češnjaka u Zadarskoj županiji“ projekt je od neprocjenjivog značaja čiji je cilj očuvati hrvatske autohtone sorte češnjaka od izumiranja na regionalnoj i nacionalnoj razini te od nestajanja iz široke proizvodnje i potrošnje. U sklopu projekta, Udruga „Rešta“ iz Benkovca u suradnji s Upravnim odjelom za poljoprivredu Zadarske županije te Gradom Benkovcem i Turističkom zajednicom Grada Benkovca organizira 3. Festival češnjaka Zadarske županije koji će se održati 27. kolovoza 2016. godine od 1000 do 1400 sati na Šetalištu kneza Branimira u Benkovcu.

Cilj i svrha festivala češnjaka je unaprijediti proizvodnju češnjaka na području Zadarske županije, potaknuti organizaciju proizvodnje sadnog materijala kojom će se omogućiti očuvanje i umnažanje te proizvodnja dovoljne količine odabranog najboljeg češnjaka kako bi se potaknula i potrošnja na tržištu češnjaka u našoj zemlji.

Zajednički cilj svima je podrška lokalnoj proizvodnji hrane kao i podrška udruzi „Rešta“, u stvaranju prepoznatljivog kvalitetnog proizvoda.

Na festivalu će se predstaviti 15-tak OPG-ova koji su ujedno i članovi Udruge „Rešta“.

Error: No articles to display

grb benkovac

18°C

Vjetrovito

Vlažnost 58%

Vjetar: 40.23 km/h

tz benkovac znak 1    bubamara logo


logo

 

 

Izrada i održavanje: Meridies web design

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA