AKTUALNO

header1

benkovac side1.1

benkovac side1.2

benkovac side1.4

benkovac side1.6

U Benkovcu prikazan film "Oni su Hrvatska"

U Benkovcu prikazan film "Oni su Hrvatska"

U utorak, 23. siječnja 2018. godine u prepunoj Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice u Benkovcu predstavljen je film "Oni su Hrvatska".
Film je snimljen prema priči brigadira HV Ivice Matešića Jeremije, u režiji Ivice Božića, te u produkciji Udruge žene u Domovinskom ratu Zadar i koprodukciji Udruge veterana Vojne policije sudionika Domovinskog rata i Zajednice udruga veterana Vojne policije iz Domovinskog rata RH.

Svako je vrijeme i prigoda da se povijest piše, pisati je može svatko, a stvarati je privilegiju imaju samo posebni. I kao što su u samo jednom djeliću dijamanta sadržane sve osobine njegove ljepote, tako je u hrvatskom obrambenom Domovinskom ratu sadržan osnovni smisao i bit Hrvatske Domovine.

Udruga „Žene u Domovinskom ratu-Zadar“ zajedno sa Udrugom VRSI FILM, snimila je igrani film koji će ukazati na ove probleme i nadamo se probuditi savjest mnogih koji još uvijek nisu svjesni kako su ljudi darivali najvrjednije što su imali, svoj život za slobodnu Hrvatsku. U filmu glume djeca i unuci Hrvatskih branitelja, hrvatski branitelji i članice Udruge „Žene u Domovinskom ratu-Zadar“.
Vesna Matešić je prije filma predstavila sadržaj i poruku koju nam ovaj film šalje.

Film je sve nazočne oduševio i uskoro će biti prikazan u Lišanima Ostrovičkim.

Error: No articles to display

grb benkovac

0°C

Djelimično oblačno

Vlažnost 69%

Vjetar: 33.80 km/h

tz benkovac znak 1    bubamara logo


logo

 

 

Izrada i održavanje: Meridies web design

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA