AKTUALNO

header1

benkovac side1.1

benkovac side1.2

benkovac side1.4

benkovac side1.6

Grad dodijelio 108 stipendija učenicima i studentima

Grad dodijelio 108 stipendija učenicima i studentima

Gradonačelnik Grada Benkovca Tomislav Bulić potpisao je Ugovore o stipendiranju s 20 učenika i 80 studenata s područja Grada Benkovca. Još 8 stipendija za studente iz obitelji slabijeg imovinskog stanja potpisano je sukladno Ugovoru o donaciji između OTP Banke i Grada Benkovca. Sve ukupno za stipendiranje učenika i studenata ove godine izdvojeno je 529.200 kuna. Stipendije su dodijeljene na osnovi Odluke Povjerenstva za dodjelu stipendija i nagrada učenicima i studentima s područja Grada Benkovca za 2017/2018. školsku/akademsku godinu.

Podsjetimo, Grad Benkovac s dodjelom stipendija krenuo je prije 19 godina, a do danas je dodijeljeno 1.361 stipendija (699 studentskih i 662 učeničkih) s ukupnim iznosom od 5.367.500,00 kuna. Mjesečni iznos za učenike iznosi 300 kuna, a za studente 600 kuna.

Gradonačelnik Tomislav Bulić tom je prigodom čestitao svim nagrađenim učenicima i studentima rekavši kako su usvojena znanja koja dobiju u školama i fakultetima najveće bogatstvo.

- Grad je ulagao i ulagat će u vas jer to je najbolje iskorišten novac kad se ulaže u mladost i u vas koji trebate biti sutra nositelji razvoja ovoga grada. Nemojte se nikad bojati izazova, otiđite vani ali uvijek se vratite svojim kućama – kazao je gradonačelnik Bulić.

 

Error: No articles to display

Izrada i održavanje: Meridies web design

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA