AKTUALNO

benkovac side1.1

benkovac side1.2

benkovac side1.4

benkovac side1.6

Akcija "1000 koraka kroz 1000 ulica" i u Benkovcu

Akcija "1000 koraka kroz 1000 ulica" i u Benkovcu

Povodom obilježavanja svjetskog dana zdravlja, a u okviru Županijskih dana, u suradnji sa Savezom sportske rekreacije ''Sport  za  sve''  Zadarske županije i Crvenim križom Benkovac, Društvo športske rekreacije MEDIA LUNA Benkovac se po prvi put pridružilo akciji „1000 koraka kroz 1000 ulica“ koja se održala u subotu 8.travnja 2017.  s početkom u 9.00 sati.

U akciju se se uključile članice i članovi DŠR MEDIA LUNA, Udruge Zajedno i ostali građani koji su se u jutarnjim satima okupili na Šetalištu kneza Branimira. Tada su svim sudionicima podijeljenje majice nakon čega se krenulo u hodanje ulicama grada Benkovca u dvije rute: kraću u duljini od 1,2 kilometra - rekreativno hodanje i drugu dužu u duljini od 2,2 kilometra – nordijsko hodanje.

Nakon završenog hodanja volonteri Crvenog križa Benkovac su sudionicima mjerili tlak i šećer.

Svi prisutni su se podsjetili o važnosti osobne brige za zdravlje, pravovremenih  preventivnih pregleda i bavljenja tjelesnom aktivnosti. Istovremeno su se svi mogli upoznati s osnovnim  učincima nordijskog hodanja i mogućnošću poduke o ovoj tehnici koje na osnovu interesa organizira DŠR Media Luna Benkovac.

Error: No articles to display

grb benkovac

18°C

Vjetrovito

Vlažnost 58%

Vjetar: 40.23 km/h

tz benkovac znak 1    bubamara logo


logo

 

 

Izrada i održavanje: Meridies web design

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA